

Zobaczcie, jakie potrawy możecie wyczarować w piekarniku! Nie tylko mięsne, pikantne, ryby, ale także wiele dań na słodko. Przekonuje nas o tym wspaniale wydany zeszyt czasopisma Pieczenie Jest Proste, przygotowany z myślą o tych, którzy lubią piec. Tradycyjne pieczone mięsa, lekkie zapiekanki warzywne, doskonałe przekąski, specjały regionalne, a także słodkie desery. Przekonajcie się, że kuchnia europejska jest wspaniała! Ponadto każdą z prezentowanych potraw wzbogacono dodatkiem, który wzbogaca jej smak: do foccacii dodajemy marynowane śliwki, a do francuskiego quiche żurawinę. Nowinki kulinarne oraz potrawy znane z dzieciństwa – na 100 stronach ponad 90 przepisów w poręcznym formacie!
Zobaczcie, jakie potrawy możecie wyczarować w piekarniku! Nie tylko mięsne, pikantne, ryby, ale także wiele dań na słodko. Przekonuje nas o tym wspaniale wydany zeszyt czasopisma Pieczenie Jest Proste, przygotowany z myślą o tych, którzy lubią piec. Tradycyjne pieczone mięsa, lekkie zapiekanki warzywne, doskonałe przekąski, specjały regionalne, a także słodkie desery. Przekonajcie się, że kuchnia europejska jest wspaniała! Ponadto każdą z prezentowanych potraw wzbogacono dodatkiem, który wzbogaca jej smak: do foccacii dodajemy marynowane śliwki, a do francuskiego quiche żurawinę. Nowinki kulinarne oraz potrawy znane z dzieciństwa – na 100 stronach ponad 90 przepisów w poręcznym formacie!
rty
ewr