- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka
- Razem 0,00 zł
Indeks: MDE24003
Marka: BPV
Mała Diana Extra 3/2024
Indeks: MDE23003
Marka: BPV
Mała Diana Extra 3/2023
Pieczenie Jest Proste 3/2019
Samodzielne przygotowywanie posiłków jest nie tylko zdrowsze, ale i o wiele bardziej ekscytujące niż stołowanie się w restauracji. W domu z większą dbałością dobieramy produkty, dostosowując je do naszej diety, a ulubione przepisy modyfikujemy zgodnie z własnym życzeniem. W tym numerze podpowiadamy, jak komponować posiłki niskowęglowodanowe zarówno dla osób, które wszystko jedzą, jak i dla wegetarian i wegan. W przepisach rzadziej pojawia się cukier buraczany – zastępujemy go np. cukrem brzozowym lub kokosowym. Unikamy też mąki pszennej – dodajemy kokosową, migdałową, a nawet grochową. A przecież mimo tych zmian robimy pizzerki (na cieście z buraków, pycha!), potrawy z makaronem (np. z dyniowym sosem) i ciasta (nieziemskie tiramisu). Nasze przepisy bogate są w warzywa, a przede wszystkim w: dynię (spróbujcie zupy dyniowo-kokosowej), cukinię (placki podane z pesto rosso są wspaniałe), papryki (zobaczcie na tian) oraz ogórki, pomidory i różne sałaty (polecamy dział z sałatkami). Do potraw dodajemy też dużo nabiału: miękkie żółte sery, fetę i mozzarellę oraz rybę (godne polecenia są frykadelki z tuńczykiem) i mięso (np. grillowana polędwiczka z jarzynką).
Samodzielne przygotowywanie posiłków jest nie tylko zdrowsze, ale i o wiele bardziej ekscytujące niż stołowanie się w restauracji. W domu z większą dbałością dobieramy produkty, dostosowując je do naszej diety, a ulubione przepisy modyfikujemy zgodnie z własnym życzeniem. W tym numerze podpowiadamy, jak komponować posiłki niskowęglowodanowe zarówno dla osób, które wszystko jedzą, jak i dla wegetarian i wegan. W przepisach rzadziej pojawia się cukier buraczany – zastępujemy go np. cukrem brzozowym lub kokosowym. Unikamy też mąki pszennej – dodajemy kokosową, migdałową, a nawet grochową. A przecież mimo tych zmian robimy pizzerki (na cieście z buraków, pycha!), potrawy z makaronem (np. z dyniowym sosem) i ciasta (nieziemskie tiramisu). Nasze przepisy bogate są w warzywa, a przede wszystkim w: dynię (spróbujcie zupy dyniowo-kokosowej), cukinię (placki podane z pesto rosso są wspaniałe), papryki (zobaczcie na tian) oraz ogórki, pomidory i różne sałaty (polecamy dział z sałatkami). Do potraw dodajemy też dużo nabiału: miękkie żółte sery, fetę i mozzarellę oraz rybę (godne polecenia są frykadelki z tuńczykiem) i mięso (np. grillowana polędwiczka z jarzynką).
Indeks: PJP21002
Marka: BPV
Pieczenie Jest Proste 2/2021
Indeks: PJP18001
Marka: BPV
Pieczenie Jest Proste 1/2018
Indeks: PJP24002
Marka: BPV
Pieczenie jest proste 2/2024
Indeks: PJP21001
Marka: BPV
Pieczenie Jest Proste 1/2021
Indeks: PJP23004
Marka: BPV
Pieczenie jest proste 4/2023
Indeks: PJP19002
Marka: BPV
Pieczenie Jest Proste 2/2019
Indeks: PJP21005
Marka: BPV
Pieczenie Jest Proste 5/2021
Indeks: PJP23001
Marka: BPV
Pieczenie jest proste 1/2023
Indeks: PJP23005
Marka: BPV
Pieczenie jest proste 5/2023
Indeks: PJP18005
Marka: BPV
Pieczenie Jest Proste 5/2018
Indeks: PJP22003
Marka: BPV
Pieczenie Jest Proste 3/2022
Indeks: PJP22002
Marka: BPV
Pieczenie Jest Proste 2/2022
Indeks: PJP16006
Marka: BPV
Pieczenie Jest Proste 6/2016
Indeks: PJP24001
Marka: BPV
Pieczenie jest proste 1/2024
Indeks: PJP16005
Marka: BPV
Pieczenie Jest Proste 5/2016
Indeks: PJP20003
Marka: BPV